Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

Företag
Exicom AB
Ort
Stockholm

Exicom Software söker Frontend utvecklare

Är du på jakt efter ett jobb på ett växande företag där du direkt får gå in och ta ett stort ansvar och tillsammans med ambitiösa kollegor driva utvecklingen framåt? Har du dessutom ett brinnande intresse för både systemutveckling och utformning av lösningar och trivs i en varierande roll där du får utveckla moderna lösningar till våra kunder? Då är detta en tjänst som passar dig! Sök redan idag då urval sker löpande.

Frontend utvecklare till Exicom Software

Företaget

Exicom Software AB grundades 1988 och är en ledande leverantör av paketerade helhetslösningar för projekt, verksamhet- och ekonomistyrning. Med deras egenutvecklade produkt Copernicus Business Suite, erbjuder Exicom Software en unik möjlighet att få ett helhetsgrepp över projekt/uppdrag- och verksamhetsprocesser genom att sammanföra planering med ekonomisk uppföljning.

Tjänsten

Vi söker en lösnings- och design intresserad frontend utvecklare med lite längre erfarenhet som kan axla ansvar för frontend utvecklingen i företagets produktutveckling. Vi är i dagsläget i en tillväxtfas där du kommer att arbeta på Exicoms centrala kontor på Östermalm som bas. Som frontend utvecklare kommer du att arbeta ihop med våra backend utvecklare för att leverera lösningar till våra kunder. Vi letar efter dig som vill bli en del av oss i ett långsiktigt perspektiv och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter

Som frontend utvecklare kommer du vara en del i Exicoms produktutvecklingsteam och arbeta med att utveckla och leverera moderna lösningar till våra kunder. Du kommer att arbeta med produktutveckling i förändrings- och leveransprojekt till Exicoms kunder. Arbetet kommer utföras inhouse på kontoret på Linnégatan men kundbesök och kundkontakter kan förekomma. Du kommer till exempel att:

 • Designa och utforma lösningar tillsammans med våra konsulter och backend utvecklare
 • Utveckla i HTML5, JavaScript och Angular
 • Integrera tjänster med t ex JSON/REST, WS/SOAP
 • Utveckla responsiva webbgränssnitt
 • Arbeta med databashanterare

Tjänsten passar dig som har ett intresse för både systemutveckling och design, och som söker en långsiktig tjänst där du kan vara med och utveckla din plats i företaget. Du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och vill lära dig mer inom området. Du får möjligheten att jobba i en spännande miljö på ett innovativt företag som arbetar med att utveckla och leverera ett modernt projektstyrningssystem till företag.

Om dig

Vi söker dig som har arbetat i en liknande roll tidigare och har erfarenhet av att arbeta med funktioner och lösningar inom större system och är van att arbeta i en central roll med fokus på problemlösning och kontinuerligt förbättringsarbete. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta projektbaserat. Vi ser gärna att du:

 • Har +5 års erfarenhet inom Frontend utveckling
 • Har erfarenhet av webbteknologi med HTML5, JS, Angular och liknande
 • Har erfarenhet av databashanterare och programmering
 • Har ett stort intresse för design och webbteknologi
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift

Det är meriterande om du:

 • Har erfarenhet av objektorienterad systemutveckling
 • Har erfarenhet av mobilutveckling native på iOS eller Android
 • Har erfarenhet av arbete med projektredovisning, affärssystem eller redovisning

Som person är du en teamspelare som tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och som alltid gör ditt bästa i allt du tar dig an. Du är ödmjuk och prestigelös inför nya arbetsuppgifter och är vetgirig, med ett intresse för att ständigt få lära dig mer. Du trivs i samarbete med andra samtidigt som du inte räds för att ta dig an nya uppgifter och självständigt driva ditt arbete framåt.

Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar Exicom med Active Search. För mer information kontakta gärna Mia Wretborn-Hedberg, Rekryteringskonsult Tel: 070 - 727 35 00 Email: mia@active-search.se eller Susanne Nilsson, Researcher Tel: 072 303 15 00 Email: susanne@active-search.se

Active Search AB utför rekrytering genom Search & Headhunting med fokus på specialister och ledande positioner, främst inom IT, Telekom, Teknik. Med över 10 års erfarenhet har vi byggt ett stort nätverk av välmeriterade talanger, och kontakter, och kan genom vår flerkanalsstrategi på ett effektivt sätt finna lämpliga kandidater. Vi arbetar i nära dialog för att göra träffsäkra och lyckade rekryteringar, både för kund och kandidat.

http://active-search.se/