Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

alt

Kontakta oss

Företag
Active Search & HR Consulting In Europé AB
Ort
Stockholm

Rekryteringskonsult till Active Search

Vill du bli Sveriges bästa Rekryteringskonsult inom IT? Kom och lär dig allt hos oss!

Active Search gör träffsäkra rekryteringar inom management, IT och till ledande befattningar. Vi har ett stort nätverk av välmeriterade talanger och arbetar nära våra kunder för att göra skräddarsydda och lyckade rekryteringar. Vi ser människan bakom varje CV och varje nytt möte är början till en långsiktig relation. Vi väger in karaktär, erfarenhet, kunskap och potential för att matcha rätt kandidater till rätt befattning. Läs mer om oss på www.active-search.se

Vi som arbetar på Active Search är ett härligt team med en stark entreprenörsanda. Vi tror att så enkla saker som en positiv attityd och nyfikenhet gör det både enklare och roligare att jobba. Vi arbetar med beprövade metoder och har en bra meritlista av affärskritiska och ”omöjliga” rekryteringar. Lång erfarenhet, ett kvalitativt nätverk och en stor portion prestigelöshet gör att vi även klarar av snabba rekryteringsprocesser.

Då vi just nu har många spännande uppdrag behöver vi stärka vårt befintliga team med en driven person som är redo att ta ett kliv i karriären. Som rekryteringskonsult hos oss arbetar du självständigt med hela rekryteringsprocessen. I arbetet ingår allt från försäljning och uppstart av uppdrag till research, djupintervjuer, referenstagning och presentation av kandidater.

Vi söker dig som har ett starkt intresse för människor samt trivs i en social och utåtriktad organisation med egna initiativ och ansvarstagande. Eftersom vi ofta arbetar med komplexa profiler är det viktigt att du har ett stort intresse för business, tänker ”outside the box” och trivs i en roll med mycket sociala kontakter. Vi ser helst att du har en akademisk bakgrund och vidare är det meriterande om du har erfarenhet av försäljning samt förståelse/erfarenhet från IT-branschen.

Vi sitter i ljusa och fräscha lokaler på Regeringsgatan 48 (R48) som är ett samarbete mellan Active Search AB, Qsearch AB och Talentia AB. Tillsammans är vi 25 anställda och har spjutkompetens inom kompetensförsörjning för olika branscher som finans, försäkring, IT, telekom och samhällsbyggnad.

Intresserad?
För mer information om Active Search AB och den aktuella tjänsten vänligen kontakta Mia Wretborn-Hedberg på tel: 070 727 3500, e-post: mia@active-search.se, alternativt Veronica Nylund, Researcher Tel: 073 852 7963, e-post: veronica@active-search.se