Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

Företag
IP Only
Ort
Stockholm

IP Only söker en Produktchef!

På IP-Only befinner vi oss på en ständigt föränderlig resa. Den tar oss överallt för att koppla upp och ihop idéer och visioner med varandra. Med utgångspunkt i Sveriges stabilaste fibernät utvecklar vi tjänster och produkter som skapar rätt förutsättningar för att hjälpa tankar till handling, och gör visioner till verklighet. Nu och i morgon. Vi möjliggör möjligheter.

Nu söker vi en Produktchef som ska fortsätta utveckla vår tillväxt för affärsområdet Colocation.

Vad kommer du att göra hos oss?

Hos oss kommer du att förstärkta vårt erbjudande inom datahallstjänster samt vår position på den nordiska colocation-marknaden genom att vara en avgörande kraft när vi bearbetar kunders colocationaffärer samt ökat beläggningsgraden i våra hallar.

Det kommer handla om att förenkla försäljningen och leverans av colocationtjänster samt öka kunskapen om colocation hos hela vår säljkår.

Du kommer också att arbeta med att förbättra innehåll och struktur för vårt produktmaterial samt automatisera vår elfakturering.

Som Produktchef kommer du framförallt stötta sälj i försäljningsprocessen, medverka på kundmöten, svara på upphandlingar och ta fram lösningsdesigner och anbud, medverka vid visning av hallar, ta fram kalkyler och marginalanalyser.

·        Produktutveckla/paketera våra datahallstjänster i attraktiva erbjudanden till marknaden

·        Ta fram säljmaterial i form av powerpoints, prislistor, referensmaterial

·        Ta fram och underhålla tjänstebeskrivningar, broschyrer och annat produktmaterial i print och på webb

·        Underhålla våra produktregister

·        Planera och genomföra utbildningar (framförallt internt)

·        Planera och genomföra presentationer, för kunder samt internt för personal

·        Manuell månadsfakturering av elförbrukning, alternativt skapa förutsättningar för automatiserad elfakturering

·        Omvärldsbevakning av konkurrenter, marknadens rörelser, lagar och andra krav på en colocationleverantör

Vem är du?

Det är meriterande om du har arbetat inom aktuellt produktområde samt med produktledning på något sätt. Gärna med erfarenhet inom datahallar, kraft, kyla, avbrottsfri kraft, kontinuitet.

Har du också erfarenhet av försäljning mot större kunder som har höga krav på säkerhet, tillgänglighet, kontinuitet är det plus.

Du har,

-         Goda kunskaper i avtalshantering, villkor och juridisk text på både svenska och engelska

-         Goda kunskaper i Officeprogrammen, i synnerhet Excel, Power Point, Word.

-         Goda presentationsegenskaper på svenska och engelska

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är målinriktad, trygg i dig själv och trygg i hur man driver affären framåt. Du är en lagspelare som både kan leda och ledas av andra och du drivs av att få vara med på en förändringsresa där du också har möjlighet att få vara med och påverka. Utöver det är du social och öppen som person och har inga problem att ta egna initiativ och arbeta självständigt.

Ansökan

Kom till oss – Vi är Sveriges mest intressanta operatör! Hos oss erbjuds skön stämning, högt i tak, möjlighet att påverka och spännande karriärs möjligheter.

I denna rekrytering samarbetar vi med Active Search och om du har frågor om rollen, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Mia Wretborn Hedberg på 0707273500 mia@active-search.se eller researcher Susanne Nilsson 072-3031500 susanne@active-search.se Maila gärna dina kontaktuppgifter så ringer vi upp dig.