Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

alt

Kontakta oss

Företag
Axfood IT
Ort
Stockholm

Systemansvarig nätverkstekniker till Axfood

I Axfood ingår kedjorna Hemköp, Willys, Snabbgross och Axfood Närlivs. Bakom butiksscenen finns de koncerngemensamma funktionerna Affärsutveckling, Ekonomi, HR, IT, Kommunikation och Dagab Inköp & Logistik. Axfood har cirka 20 procents marknadsandel av dagligvaruhandeln i Sverige. Axfood omsätter över 38 (2014) miljarder och är noterat på Nasdaq Stockholm ABs Large Cap-lista. Delar du vår passion för mat och människor?

Axfood söker en Systemansvarig nätverkstekniker

Axfood är företaget där vi tillsammans skapar inspirerande och tydliga matkoncept i både egenägd och handlarägd regi. Du kommer att ingå i gruppen inom kommunikation och nätverk vars uppgift är att säkerställa en stabil drift av Axfoods datakommunikation, nätverk och IP-telefoni. I rollen som Systemansvarig Nätverkstekniker hos oss kommer du få möjligheten att ha en omväxlande roll där du medverkar i projekt, driftärenden och förvaltningsaktiviteter.

Du ansvarar för livscykelhantering av dina system och håller kontakt med leverantörer och arbetar proaktivt med hantering av dina system. Som Systemansvarig Nätverkstekniker kommer du ha möjlighet att jobba med den senaste tekniken då delar av ditt arbete kommer att innefatta förbättringar av befintliga lösningar samt nya lösningsförslag enligt verksamhetens önskemål.

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med datakommunikation och som är nyfiken på ny teknik inom området. Du har fördjupade kunskaper inom Cisco infrastruktur, switchar, routrar, brandväggar och trådlösa nät motsvarande CCNP och molnlösningar.

Du tycker om att arbeta nära övriga delar av infrastrukturen för att säkerställa resultatet och du ser till helheten av leveransen. Verksamhetsutvecklingen drivs till stor del på Leveransenhets- och Axfood IT nivå och det ställer krav på en hög grad av samverkan med andra ansvariga inom olika teknikområden.

Du som söker har:

-         Relevant högskole-/universitetsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet

-         God kunskap om Cisco produktportfölj

-         Erfarenhet av Citrix och/eller lastbalansering

-         Certifieringar inom datacenter, security, wireless är meriterande

-         Erfarenhet av att arbeta enligt ITIL-processen är meriterande

-         Erfarenhet av molnlösningar är meriterande

Personliga egenskaper

Du är en nyfiken person som trivs med att arbeta med förändringar och har förmåga att se nya möjligheter. Du är drivande och resultatorienterad med en positiv energi som smittar av sig på din omgivning. Du är en flexibel och ansvarstagande person och tycker om att vara drivande i effektiviseringsarbete. Du tycker om problemlösning och är tydligt målinriktad. Vidare har du god kommunikationsförmåga och är duktig på att samarbeta med olika typer av roller inom verksamheten.

Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar Axfood med Active Search. För mer information kontakta Mia Wretborn-Hedberg, Rekryteringskonsult, Tel: +46707273500, E-mail: mia@active-search.se eller Susanne Nilsson, Researcher, Tel: +46723031500, E-mail: susanne@active-search.se

Active Search AB utför rekrytering genom Search & Headhunting med fokus på specialister och ledande positioner, främst inom IT, Telekom, Teknik. Med över 10 års erfarenhet har vi byggt ett stort nätverk av välmeriterade talanger, och kontakter, och kan genom vår flerkanalsstrategi på ett effektivt sätt finna lämpliga kandidater. Vi arbetar i nära dialog för att göra träffsäkra och lyckade rekryteringar, både för kund och kandidat.

http://active-search.se/