Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

alt

Kontakta oss

Företag
Folksam
Ort
Stockholm

Front-end utvecklare till Folksam

Nu kavlar vi upp ärmarna för att möta nya utmaningar och forma innovativa och smarta IT-lösningar som skapar trygghet och värde för våra kunder. Vi söker dig som är engagerad, nyfiken och vågar tänka nytt. Följ med på vår digitala och agila förändringsresa in i framtiden! En resa som börjar i våra moderna lokaler på Södermalm i Stockholm.

Nu söker vi Frontend-utvecklare till vår avdelning Online och Folksams webb-leverans.

Om Avdelningen

Inom Online ansvarar vi för Folksams digitala kundmöte och utvecklar folksam.se och våra digitala tjänster. I vår webb-leverans är vi drygt 70 personer totalt och här arbetar vi tillsammans från både IT och verksamheten, vi skapar en härlig agil leveranspuls samtidigt som vi utvecklas och har roligt.

På Folksam IT är vi totalt ca 550 personer. 

Hos oss är det full satsning och utvecklingstakten är hög! Du får arbeta tillsammans med många högpresterande medarbetare och motiverade team i mycket nära samarbete med affärsverksamheten. Vi sitter i moderna, nyrenoverade lokaler på Södermalm i Stockholm, med utsikt över söders takåsar.

Det här gör du som Front-end utvecklare

I rollen som Frontend får du möjligheten att jobba i en verksamhet som kännetecknas av engagemang och positiv drivkraft. Kommunikation och funktionalitet smälter allt mer samman och kunderna förväntar sig att kunna förflytta sig sömlöst mellan olika kanaler och på ett användarvänligt sätt hitta personlig och relevant information.

Du bygger och fördjupar din kompetens och har möjlighet att bredda dig och utvecklas till en full stack developer om du vill kunna allt.

Du arbetar tillsammans med våra team som jobbar enligt agila arbetssätt och använder moderna verktyg och moderna principer för systemutveckling. Vi jobbar med tidig effekthemtagning av kund- och affärsnyttor bla genom kontinuerliga leveranser och sömlöst samarbete. Vi jobbar även med ständiga förbättringar av såväl programkod såväl som av vårt arbetssätt. Du kan förvänta dig ett varierat och spännande arbete där vi strävar mot att använda ny teknik så att det gagnar våra kunder.

Är du den vi söker?

Du har en examen från universitet/högskola med önskad inriktning IT, systemutveckling eller jämförbar erfarenhet. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift. 
Du har minst 2 års erfarenhet av:

  • Front-end webutveckling
  • Javascript, HTML5
  • Front-end ramverk som t ex Bootstrap och React.

Du stimuleras av att arbeta i team i en organisation med hög utvecklingstakt och tycker om att ta ansvar och vara drivande. Dessutom är du bra på att bygga och upprätthålla goda relationer. Du underhåller kontinuerligt din specialistkunskap och vill vara en kunskapsresurs för andra.

Hos oss gör du karriär i ett ansvarstagande företag

Vi är ett stort kundägt företag med många spännande jobb och goda chanser till karriär. Vi stöttar din utveckling och har bra anställningsförmåner. På vårt kontor i Stockholm finns många förutsättningar för en enklare vardag. Vi har förråd för dig som cyklar till jobbet, möjlighet att hyra garageplats, subventionerad lunchrestaurang, café och en stor träningsanläggning där du kan använda ditt friskvårdsbidrag. Se filmen om hur det är att jobba på Folksam www.folksam.se/att-jobba-har.

Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar Folksam med Active Search. För mer information kontakta gärna Susanne Nilsson, Researcher Tel: 072 - 303 15 00 Email: Susanne@active-search.se

Active Search AB utför rekrytering genom Search & Headhunting med fokus på specialister och ledande positioner, främst inom IT, Telekom, Teknik. Med över 10 års erfarenhet har vi byggt ett stort nätverk av välmeriterade talanger, och kontakter, och kan genom vår flerkanalsstrategi på ett effektivt sätt finna lämpliga kandidater. Vi arbetar i nära dialog för att göra träffsäkra och lyckade rekryteringar, både för kund och kandidat.

http://active-search.se/