Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

alt

Kontakta oss

Företag
Dustin Group AB
Ort
Stockholm

SQL-utvecklare till Dustin

Brinner du för att skapa nytta med hjälp av data och avancerad analys? Tycker du samtidigt att e-handel är spännande och intressant? Då kanske Du är den vi söker när vi utökar vårt BI-team på Dustin.

Vårt BI-team jobbar tätt ihop med affären utifrån agila principer och har alltid värdeskapande som främsta mål. Vi står även inför en spännande resa med införanden av nya plattformar och tjänster som kommer att utveckla vår affär, bland annat inom Big Data.

Nu söker vi en SQL-utvecklare för att förstärka vårt team

Arbetsuppgifter

Som SQL-utvecklare tror vi att du har ett stort intresse för datalager- och beslutsstödslösningar. Du är intresserad av och förstår affärsvärdet i BI och hur rätt data, analys och visualisering bidrar till både bättre affärsbeslut och bättre kundupplevelse.

Du kommer att arbeta med att utveckla och underhålla våra SQL-applikationer. Du arbetar tätt tillsammans med andra intressenter ut mot hela organisationen för att förstå, identifiera och analysera de behov som krävs för att ta affären framåt.

Som SQL-utvecklare är Du en del av ett skarpt team som är specialiserat på lösningar med Microsofts BI-plattform, MS Machine Learning Server och Power BI, men har ett brett nätverk av olika kompetenser runtom i verksamheten. Vi jobbar agilt och teambaserat, men med stort individuellt ansvar och frihet för individen att optimera vår affär.

Kvalifikationer

-      Vi tror att du har minst två års erfarenhet och djup kunskap kring Microsoft SQL Server.

-      Har du erfarenhet av BI och BigData system som Hadoop, Spark och Azure är det meriterande

-      Du är resultatorienterad och tycker om att driva förändring.

-      Vidare är du affärsinriktad, analytisk och nyfiken, samt trivs med att arbeta och lösa problem tillsammans med andr.

-      Meriterande är kunskaper i Pyhthon och R.

-      Du behärskar både svenska och engelska väl, både i tal och skrift.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar Dustin med Active Search. För mer information kontakta gärna Mia Wretborn-Hedberg, Rekryteringskonsult Tel: 0707-273500 Email: mia@active-search.se eller Patrik Bergqvist, Researcher Tel: 070-7959159 Email: patrik@active-search.se

Active Search AB utför rekrytering genom Search & Headhunting med fokus på specialister och ledande positioner, främst inom IT, Telekom, Teknik. Med över 10 års erfarenhet har vi byggt ett stort nätverk av välmeriterade talanger, och kontakter, och kan genom vår flerkanalsstrategi på ett effektivt sätt finna lämpliga kandidater. Vi arbetar i nära dialog för att göra träffsäkra och lyckade rekryteringar, både för kund och kandidat.

http://active-search.se/