Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

alt

Kontakta oss

Företag
Datscha AB
Ort
Stockholm

Systemarkitekt till Datscha

Datscha AB är Sveriges och en av världens ledande leverantörer av tjänster för geografisk information och analys av kommersiella fastigheter på den svenska, finska och brittiska fastighetsmarknaden. Datschas webbaserade tjänster innefattar information om bland annat fastigheter, hyresnivåer, fastighetsbestånd samt möjlighet till simulering av marknadsvärden. Vår vision är att ligga i framkant på vad som går att göra inom GIS-tjänster för fastighetsbranschen och leverera system som i världsklass som revolutionerar branchen. Våra kunder är främst banker, fastighetsägare, investerare och konsulter. Vi har idag ett 70-tal medarbetare i 3 länder och över 700 kundföretag samt användare i fler än 7 länder.

Vi är inne i en mycket spännande och expansiv fas med stora satsningar för att möta nya krav från omvärlden och bryta ny mark. Datschas plan är att expandera både internationellt och inom befintliga marknader de kommande åren. Datschas framgång bygger mycket på medarbetarnas egna idéer och initiativförmåga och du kommer att ha stor möjlighet att växa och utvecklas. Teamen på Datscha arbetar agilt, enligt Scrum med korta sprintar eller kanban.

Om rollen

För att kunna möta våra utmaningar söker vi nu en erfaren systemarkitekt med lång och gedigen erfarenhet inom systemutveckling och systemarkitektur. Du kommer att jobba med både övergripande arkitektur- och strategi-frågor kring plattform och systemarkitektur likväl som att utveckla komplexa delar själv och coacha andra utvecklare och vara behjälplig i att lösa svåra tekniska problem. Du kommer ha mycket att säga till om i frågor som berör arkitektur och teknik, det är på så vis en roll med stor frihet. Eftersom att Datscha håller på att modernisera sina befintliga system kommer du dessutom också få jobba med den senaste tekniken.

Vem är du?

Vi söker dig som vill ta lead-ansvar i en ung och driven utvecklingsavdelning. Vi ser gärna att du har +7 års erfarenhet av utveckling och behärskar Microsoft-stacken på bra sätt. Du ska ha erfarenhet av IT-arkitektur i transaktionsbaserade system och vara van vid att jobba med arkitekturella design patterns på hög och låg nivå.

Som person är du social, drivande, analytisk, strukturerad och gärna hands-on. Du ska ha ett brinnande intresse för ny teknik och vara duktig på att förmedla kunskap och information i tal och skrift.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Datscha med Active Search. För mer information om rollen eller för att skicka in ditt CV kontakta Patrik Bergquist, Researcher på Tel: 0707 959 159, Email: patrik@active-search.se