Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

alt

Kontakta oss

Företag
Dustin Group AB
Ort
Stockholm

Web Development Manager

Brinner du för IT och människor, tycker du samtidigt att e-handel är spännande och intressant?
Då är tjänsten som Web Development Manager på Dustin drömjobbet för dig.
Som Sveriges största e-handlare erbjuder Dustin en spännande miljö där du får vara en del av ett drivet team som har fullt fokus på kundupplevelsen.

Arbetsuppgifter

Som gruppchef kommer du att få leda en grupp seniora utvecklare mot målet att skapa Nordens bästa e-handelssite. Tillsammans förstår ni Dustins e-commerce affär och hur web-teamet bäst bidrar för att hjälpa till att nå de övergripande affärsmålen.

Du kommer att leda och delta i arbetet med att hålla i en responsiv e-commerce sida som levererar en kundupplevelse i paritet med de högst rankade siterna i Europa. Du kommer tillsammans med ditt team att identifiera behov av innovation i samarbete med affärsansvariga, implementera stora och små förändringar i takt med verksamhetens krav & behov samt leda och följa upp.

Du kommer att delta i Dustin Group IT ledningsgrupp genom att vara en engagerad lagspelare i ledningsgruppen och tillsammans med stakeholders i affärsområden ska Du vidareutveckla en agil bizdev-kultur där korsfunktionella team har ansvar att kontinuerligt förbättra givna affärs-KPI:er.

Du får facilitera viktiga beslut om implementation och teknikval i samarbete med påverkade stakeholders i verksamheten. Du ansvarar även för budgeten för webbutveckling där personal, support- och licensavtal ingår samt att upphandla och omförhandla avtal med leverantörer.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen tror vi att Du har:

-     Erfarenhet av att framgångsrikt leda team i liknande verksamhet.

-     Erfarenhet av projektledning och utveckling av e-handelsplattform.

-     Stor vana av att arbeta med agila processer.

-     Utbildning i ledarskap, grupputveckling, personlig kommunikation eller liknande.

-     Flytande engelska.

-     Högskoleutbildning eller motsvarande.

Vidare tror vi att du har erfarenhet av arbetsledning med personal- och budgetansvar. Att du tidigare har haft ansvar för ett affärskritiskt system och arbetat med webbaserade system med en hög transaktionsnivå.
Det är även meriterande om Du har en systemutvecklingsbakgrund.

Om du är en dynamisk, intelligent och lyhörd ledare kommer du att trivas och utvecklas i den här rollen. För att du ska trivas i kulturen är du kommunikativ och transparent, fokuserad på kontinuerligt lärande och utvecklande.
Dustin arbetar och utvecklar i en modern miljö. Teamet ligger i framkant med det Agila arbetssättet och kommer att vara en förebild för andra team när det implementeras i hela organisationen.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar Dustin med Active Search. För mer information kontakta gärna Patrik Bergquist, Researcher Tel: 0707959159, E-mail: patrik@active-search.se

Active Search AB utför rekrytering genom Search & Headhunting med fokus på specialister och ledande positioner, främst inom IT, Telekom, Teknik. Med över 10 års erfarenhet har vi byggt ett stort nätverk av välmeriterade talanger, och kontakter, och kan genom vår flerkanalsstrategi på ett effektivt sätt finna lämpliga kandidater. Vi arbetar i nära dialog för att göra träffsäkra och lyckade rekryteringar, både för kund och kandidat.

http://active-search.se/