Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

alt

Kontakta oss

Företag
Retail And Brands AB
Ort
Stockholm

IT-projektledare till Retail and Brands

RNB RETAIL AND BRANDS utvecklar och distribuerar varumärken genom tydliga koncept och butiker med ett attraktivt sortiment inom mode, konfektion, accessoarer, juveler och kosmetik där kunden ges en service och köpupplevelse utöver det vanliga. Försäljning bedrivs genom butikskoncepten Brothers och Polarn O. Pyret. Inom affärsområde Varuhus driver Departments & Stores avdelningar på NK i Stockholm och Göteborg. RNB RETAIL AND BRANDS har verksamhet i 11 länder. RNB RETAIL AND BRANDS aktie är sedan 2001 noterad på Nasdaq OMX Nordic. RNB RETAIL AND BRANDS ska erbjuda våra kunder en servicenivå och köpupplevelse utöver det vanliga genom kunnig och engagerad personal samt attraktiva butikskoncept.

Retail and Brands söker en IT-Projektledare

Då vi står inför en spännande resa söker vi nu en duktig IT-projektledare till vårt team. Du kommer att vara en viktig del i RNBs arbete att realisera OMNI kanal, mobila butikssystem och nytänkande säljlösningar baserade på exempelvis Machine learning och AI. Detta innebär ett brett spann av intressanta projekt kring våra systemlösningar från e-handel, kassasystem och affärssystem till infrastruktur men även projekt kopplat till compliance och verksamhetsförändringar.

Som projektledare tillhör du koncernens IT-avdelning, ett härligt team som idag består av 18 personer och du rapporterar direkt till vår CIO.

Vem är du?

Vi söker dig som uppskattar en händelserik miljö och som finner motivation och drivkraft i att säkerställa en framgångsrik leverans från projektidé via krav och test till implementation. Du är strukturerad, social och en god kommunikatör. Du är flexibel och kan agera i en liten organisation där strukturkapital ibland saknas och din egen förmåga att agera är avgörande för ett lyckat resultat Vi ser även att du har ett brinnande intresse för metod och arbetssätt kring projektledning och vill att du som en del av din roll tar ansvar för att driva utvecklingen kring vår projektmodell framåt.

Vidare ser vi gärna att du…

• har en akademisk examen inom data/IT eller motsvarande
• har arbetat minst ett par år som projektledare inom IT som konsult eller på produktföretag med erfarenhet från kravinsamling och testledning.
• brinner för projektledingsmetodik och agila arbetssätt och metoder.

Vi ser det även som meriterande om du har erfarenhet från Retail.

Start: Så snart som möjligt, efter överenskommelse.

Plats: RNB Retail and Brands huvudkontor på Drottninggatan, Stockholm.

Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar Retail and Brands med Active Search. För mer information kontakta Mia Wretborn-Hedberg, Rekryteringskonsult Tel: 0707273500 E-mail: mia@active-search.se eller Patrik Bergquist, Researcher Tel: 0707959159 E-mail: patrik@active-search.se

Active Search AB utför rekrytering inom Search & Headhunting med fokus på specialister och ledande positioner, främst inom IT/Telecom. Med över 10 års erfarenhet har vi byggt ett stort nätverk av välmeriterade talanger, och kontakter, och kan genom vår flerkanalsstrategi på ett effektivt sätt finna lämpliga kandidater. Vi arbetar i nära dialog för att göra träffsäkra och lyckade rekryteringar, både för kund och kandidat.