Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

alt

Kontakta oss

Företag
Retail And Brands AB
Ort
Stockholm

IT-projektledare till Retail and Brands

Vill du arbeta som IT projektledare på ett företag centralt i Stockholm? Trivs du i en miljö med högt tempo och varierande arbetsuppgifter? Då ska du definitivt söka den här tjänsten!

RNB RETAIL AND BRANDS söker en projektledare till kontoret vid Sergels torg i Stockholm. RNB RETAIL AND BRANDS utvecklar och distribuerar varumärken genom tydliga koncept och butiker med ett attraktivt sortiment inom mode, konfektion, accessoarer, juveler och kosmetik där kunden ges en service och köpupplevelse utöver det vanliga. Försäljning bedrivs genom butikskoncepten Brothers och Polarn O. Pyret. Inom affärsområde Varuhus driver Departments & Stores avdelningar på NK i Stockholm och Göteborg. RNB RETAIL AND BRANDS har verksamhet i 11 länder. RNB RETAIL AND BRANDS aktie är sedan 2001 noterad på Nasdaq OMX Nordic. RNB RETAIL AND BRANDS ska erbjuda våra kunder en servicenivå och köpupplevelse utöver det vanliga genom kunnig och engagerad personal samt attraktiva butikskoncept.IT Projektledare

Vill du arbeta som projektledare inom IT på ett företag centralt i Stockholm? Trivs du i en miljö med högt tempo och varierande arbetsuppgifter? Då ska du definitivt söka den här tjänsten!

RNB Retail and Brands söker en projektledare inom IT till kontoret vid Sergels torg i Stockholm.

I rollen som projektledare inom IT kommer du att arbeta på IT-avdelningen där det idag arbetar 18 personer. Du kommer att arbeta med varierande projekt av olika storlek inom IT nära affärsverksamheten. Projekten kan innefatta allt från e-handel, kassasystem, affärssystem, infrastruktur etc till anpassning till lagar och verksamhetsförändringar. I rollen som projektledare har du kontakt med kollegorna på IT-avdelningen, olika beställare inom företaget samt med externa leverantörer där utveckling sker. Du ansvarar för hela processen från projektidé och kravinsamling mot verksamhet till implementering och test. Vi använder PPS som projektmodell.

Formella krav:

  • Akademisk examen inom data/IT eller motsvarande
  • Arbetat ett par år som projektledare inom IT som konsult eller på produktföretag
  • Erfarenhet av någon projektledingsmetodik som t.ex. PPS
  • Erfarenhet av kravinsamling och testledning
  • Gärna erfarenhet från Retail
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift

Personliga egenskaper:

Vi söker dig som är strukturerad, social och en god kommunikatör. Vidare är du en person som är flexibel och gillar att vara på en arbetsplats där det händer mycket. I den här processen lägger vi utöver din kompetens stor vikt vid dina personliga egenskaper.Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar och vill anställa omgående!

Start: Så snart som möjligt, efter överenskommelse.

Plats: RNB Retail and Brands huvudkontor på Drottninggatan, Stockholm.

Ersättning: Vi erbjuder marknadsmässig lön och friskvårdsbidrag.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Retail and Brands med Active Search. För mer information om rollen kontakta Patrik Bergquist, Researcher. Tel: 0707959159, Email: patrik@active-search.se