Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

alt

Kontakta oss

Företag
Folksam
Ort
Stockholm

Systemutvecklare med EPiServer

Nu kavlar vi upp ärmarna för att möta nya utmaningar och forma innovativa och smarta IT-lösningar som skapar trygghet och värde för våra kunder. Vi söker dig som är engagerad, nyfiken och vågar tänka nytt. Följ med på vår digitala och agila förändringsresa in i framtiden! En resa som börjar i våra moderna lokaler på Södermalm i Stockholm.

Nu söker vi en senior .NET-utvecklare med erfarenhet av EPiServer till avdelningen IT Liv och Pension.

Om Avdelningen

Avdelningen IT Liv och Pension består av cirka 170 medarbetare och vi ansvarar för utveckling och förvaltning av koncernens system för liv, pension och sparande. På Folksam IT är vi totalt cirka 550 personer.
Vi på avdelningen ansvarar för livverksamheten inom Folksam samt utveckling och förvaltning för dotterbolaget KPA Pension. Här är det full satsning och utvecklingstakten är hög! Du får arbeta tillsammans med många högpresterande medarbetare och motiverade team i mycket nära samarbete med affärsverksamheten. Vi sitter i moderna, nyrenoverade lokaler på Södermalm i Stockholm.

Det här gör du som .NET-utvecklare hos IT Liv och Pension

I rollen som systemutvecklare får du möjligheten att jobba i en verksamhet som kännetecknas av engagemang och positiv drivkraft. Du arbetar med nyutveckling och förvaltning av externa och interna webbapplikationer inom KPA-affären.
KPA Pension befinner sig mitt i det snabbt växande digitala landskapet där självbetjäningstjänster och webb blir allt viktigare i mötet med kunderna. Kommunikation och funktionalitet smälter allt mer samman och kunderna förväntar sig att kunna förflytta sig sömlöst mellan olika kanaler och på ett användarvänligt sätt hitta personlig och relevant information.

Du arbetar tillsammans med våra team som jobbar enligt agila arbetssätt och använder moderna verktyg och moderna principer för systemutveckling. Vi jobbar med tidig effekthemtagning av kund- och affärsnyttor bl a genom kontinuerliga leveranser och sömlöst samarbete. Vi jobbar även med ständiga förbättringar av såväl programkod såväl som av vårt arbetssätt. Du kan förvänta dig ett varierat och spännande arbete där vi strävar mot att använda ny teknik så att det gagnar våra kunder.

Är du den vi söker?

Du har en examen från universitet/högskola med önskad inriktning IT, systemutveckling eller jämförbar erfarenhet. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.
Du har minst 5 års erfarenhet av:

  • utveckling i EPiServer
  • HTML5, CSS3, C#
  • anpassning till olika webbläsare och mobila enheter
  • responsive web design

Det är meriterande om du har god kunskap inom Javascript och front-end ramverk som t ex Bootstrap och React.

Du stimuleras av att arbeta i team i en organisation med hög utvecklingstakt och tycker om att ta ansvar och vara drivande. Dessutom är du bra på att bygga och upprätthålla goda relationer. Du underhåller kontinuerligt din specialistkunskap och vill vara en kunskapsresurs för andra.

Hos oss gör du karriär i ett ansvarstagande företag

Vi är ett stort kundägt företag med många spännande jobb och goda chanser till karriär. Vi stöttar din utveckling och har bra anställningsförmåner. På vårt kontor i Stockholm finns många förutsättningar för en enklare vardag. Vi har förråd för dig som cyklar till jobbet, möjlighet att hyra garageplats, subventionerad lunchrestaurang, café och en stor träningsanläggning där du kan använda ditt friskvårdsbidrag. Se filmen om hur det är att jobba på Folksam www.folksam.se/att-jobba-har.

Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar Folksam med Active Search. För mer information kontakta gärna Titus Hessel Welin, Researcher Tel: 076-947 40 05 Email: titus@active-search.se

Active Search AB utför rekrytering genom Search & Headhunting med fokus på specialister och ledande positioner, främst inom IT, Telekom, Teknik. Med över 10 års erfarenhet har vi byggt ett stort nätverk av välmeriterade talanger, och kontakter, och kan genom vår flerkanalsstrategi på ett effektivt sätt finna lämpliga kandidater. Vi arbetar i nära dialog för att göra träffsäkra och lyckade rekryteringar, både för kund och kandidat.

http://active-search.se/