Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

alt

Kontakta oss

Företag
SIS, Swedish Standards Institute
Ort
Stockholm

SIS söker två Systemutvecklare

Stimuleras du av utveckling och ständigt strävar efter smartare lösningar? Vill du göra skillnad, påverka och utveckla samhället framåt? Då kan SIS vara rätt för dig! Nu söker vi två systemutvecklare med kunskap i.NET(C#) och JavaScript.

SIS är en internationell verksamhet med innovativa medarbetare som sätter affären i fokus. Vi tar fram standarder för alla områden i samhället och jobbar i mängder av projekt där vi samverkar med myndigheter och företag i hela Sverige. Våra kunder är ett tvärsnitt av Sveriges privata och offentliga organisationer, till exempel globala företag, myndigheter, kommuner och landsting, branschföreningar och frivilligorganisationer. Standarder underlättar handel och innovation och effektiviserar verksamheter.

Vår IT-miljö är helt avgörande för verksamheten och därför har vi under senare år satsat mycket på att bygga upp ny modern infrastruktur och nu bygger vi också upp ett eget IT-team. 
Läs mer om oss på http://www.sis.se/innehall/om-sis

Om rollen Du kommer att arbeta i ett team med totalt ca 15 kollegor som arbetar med IT-strategi, arkitektur, systemförvaltning och nyutveckling, samt IT-support mm. 

Rollen som systemutvecklare innebär att du kommer jobba brett över hela IT-plattformen med både backend- och frontend-system. Att arbeta med ett helhetsfokus för system/verksamhet och omsätta verksamhetsarkitekturen till hållbara tekniska lösningar är självklart för dig. Vi använder ITIL som systemförvaltningsmodell och arbetar utifrån agila principer. 

SIS är också den svenska medlemmen i CEN och ISO, vilka driver gemensamma internationella IT-utvecklingsprojekt, där du som utvecklare deltar för vår räkning.

Om dig

Vi letar efter dig som tycker om variation i vardagen och vill få jobba som systemutvecklare utifrån ett helhetsperspektiv. Du drivs av att skapa värde för verksamheten och tar dig an stora som små uppgifter med samma ambition. 

Du har jobbat ett par år som systemutvecklare och vill gärna vara med att bygga upp både organisation och systemlösningar på SIS tillsammans med ett engagerat och drivet team. Du har också de senaste åren programmerat inom .NET (C#) och har även stött på en del JavaScript. 

I tidigare roller har du även stött på agilt arbetssätt och är bekant med agila principer för systemutveckling. 

Som person är du:

  •        kommunikativ och kan förklara lösningar för icke tekniker 
  •        bra på att se helheter, driva utveckling framåt och förstå verksamhetens behov
  •        analytisk och lösningsorienterad och tycker om att skapa värde 
  •        en lagspelare som tycker om att lösa uppgifter tillsammans med andra

 

Kontakt och ansökan
Vi tar emot ansökningar löpande, så välkommen in med din ansökan så snart som möjligt! 

I denna rekrytering samarbetar SIS med Active Search. För mer information kontakta gärna Veronica Nylund, Researcher Tel: +46738527963, Email: veronica@active-search.se

 

Active Search AB utför rekrytering genom Search & Headhunting med fokus på specialister och ledande positioner, främst inom IT, Telekom, Teknik. Med över 10 års erfarenhet har vi byggt ett stort nätverk av välmeriterade talanger, och kontakter, och kan genom vår flerkanalsstrategi på ett effektivt sätt finna lämpliga kandidater. Vi arbetar i nära dialog för att göra träffsäkra och lyckade rekryteringar, både för kund och kandidat.

http://active-search.se/