Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

alt

Kontakta oss

Företag
Skandikon
Ort
Stockholm

Senior .NET-utvecklare till trevligt bolag mitt i City

Skandikon är det gemensamma varumärket för Skandikon Administration AB, Skandikon Pensionsadministration AB och Svensk Pensionsadministration KB. De båda förstnämnda är dotterbolag till Livförsäkringsbolaget Skandia medan det sistnämnda ägs av Skandikon tillsammans med Försäkringsbranschens Pensionskassa. Skandikon omsätter ca 140 Mkr och har ca 100 anställda med kontor i Stockholm, Sundsvall, Malmö och Vilnius. Läs gärna mer på skandikon.se

Skandikon är ett av Sveriges mest erfarna outsourcingföretag inom pensionsadministration och stiftelseförvaltning. Vi är en oberoende tjänsteleverantör i huvudsak inom den svenska tjänstepensionsmarknaden och vårt arbetssätt och verksamhetssystem är helt anpassade för att hantera tillståndspliktig verksamhet. Många av Skandikons uppdragsgivare står under Finansinspektionens tillsyn vilket innebär i praktiken att även Skandikons verksamhet står under denna tillsyn – och hanteras i enlighet med den.

Skandikon söker Senior systemutvecklare inom .NET, C#

Skandikon befinner sig i en förändringresa där vi bland annat effektiviserar vår utvecklingsprocess och tillsätter nya roller för att stödja ett agilt arbete. I syfte att kunna möta upp mot våra kunders och marknadens ökade krav i fråga om snabbrörlighet och kvalitet har vi etablerat en ny enhet som spänner över områdena affärsutveckling, verksamhetsutveckling och IT.

 

Om tjänsten:

Som ett led i denna förändring söker vi en erfaren utvecklare som kan ta en nyckelroll inom teamet IT Utveckling. Rollen innefattar nyutveckling och förvaltning av vår helt egenutvecklade applikation inom pensionsadministration både mot webb och bakomliggande system. Det är ett komplext system som hanterar retroaktivitet och består av många olika funktioner: Förmedling och fakturering av premier, utbetalning av pensioner, aktuariella delar med försäkringsberäkning, Valcentralen.se och Arbetsgivarwebb samt en webb för administration av alla nämnda funktioner.

Hos oss får du en trevlig arbetsplats med stora möjligheter att påverka och utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor.

 

Om dig:

Vi söker en erfaren utvecklare som kan ta ansvar, driva egna case och vara med att vidareutveckla funktionaliteten i vårt system. Du har minst 5+ års erfarenhet av mjukvaruutveckling med .NET-stacken, C# och vi ser gärna att du kan vara en informell ledare och guida teamet i rätt riktning med flera parallella projekt.

Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom systemutveckling. Har du en ingenjörsexamen med matematik på högre nivå är detta meriterande. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av försäkringsbranschen.

Vi arbetar med bland annat följande tekniker/verktyg, där du självklart behärskar flera: C#, .NET (senaste versionen), T-SQL, MS Sql-Server, XML, IIS, REST, WCF, work-flow, Design Patterns, Subversion, TDD, NUnit, TeamCity, Octopus Deploy samt Jira. 

Din ansökan

I denna rekrytering samarbetar Skandikon med Active Search. För mer information eller för ansökan, kontakta Patrik Bergquist, Researcher. Tel: +46707959159, Email: patrik@active-search.se

Active Search AB utför rekrytering inom Search & Headhunting med fokus på specialister och ledande positioner, främst inom IT/Telecom. Med över 10 års erfarenhet har vi byggt ett stort nätverk av välmeriterade talanger, och kontakter, och kan genom vår flerkanalsstrategi på ett effektivt sätt finna lämpliga kandidater. Vi arbetar i nära dialog för att göra träffsäkra och lyckade rekryteringar, både för kund och kandidat.

http://active-search.se/