Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

alt

Kontakta oss

Företag
Axfood IT
Ort
Stockholm

SAP Basis Teamlead till Axfood

I Axfood ingår kedjorna Hemköp, Willys, Snabbgross och Axfood Närlivs. Bakom butiksscenen finns de koncerngemensamma funktionerna Affärsutveckling, Ekonomi, HR, IT, Kommunikation och Dagab Inköp & Logistik. Axfood har cirka 20 procents marknadsandel av dagligvaruhandeln i Sverige. Axfood omsätter över 38 (2014) miljarder och är noterat på Nasdaq Stockholm ABs Large Cap-lista. Delar du vår passion för mat och människor? Läs mer om oss på www.axfood.se/jobb

Teknikområdesansvarig - SAP Basis Team Lead

Om tjänsten

Som Teknikområdesansvarig kommer du vara en nyckelspelare på Axfood där du bland annat kommer jobba med att säkerställa dokumentationen av Axfoods systemlösningar samt att dessa följer företagets strategier. Du kommer även att rapportera om pågående incidenter och problem på statusmöten samt följa upp kvalitén inom teknikområdet i förhållande till OLA och kontinuerligt föra dialog/ha ett nära samarbete med förvaltningsledaren. Vidare kommer du driva och följa upp teknikområdets aktiviteter samt hantera och dokumentera tydliga avvikelser, risker, störningar i arbetet och ge förslag på åtgärder.

Som Teknikområdesansvarig för SAP Basis arbetar du brett med alltifrån planering, utveckling och ledning av drift. Det innefattar även ansvar för underhåll och utveckling av Axfoods SAP-miljö. Avdelningen innefattar tre teknikområden: Server, Lagring och Produktion Middleware. Du kommer arbeta som Teamlead samtidigt som du kommer jobba tekniskt med allt ifrån installation och konfiguration till daglig drift och förvaltning av SAP-miljön. Fokus i arbetet kommer vara på tekniken men som ledare ingår även planering och koordinering av det dagliga arbetet.

Vem är du?

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet från SAP-Basis området och är redo för en ny utmaning. Du är en person som trivs med att arbeta med förändringar och har förmåga att se nya möjligheter. Du är drivande och resultatorienterad. Vidare ser vi att du har god kommunikationsförmåga och har ett strukturerat arbetssätt. Det krävs också att du är serviceinriktad och är lyhörd inför verksamhetens behov. Du brinner för att skapa stabila miljöer genom ett proaktivt ochinspirerande/pedagogiskt arbetssätt och du har en förståelse för processer och hur man arbetar efter dessa. Som Teamlead kommer du planera och koordinera arbetet på ett effektivt sätt, men fokus kommer vara på teknikrelaterat arbete inom SAP.

För att trivas hos oss ska du leva våra värderingar, som är: Vi har koll, Vi vågar, Du är viktig, Vi är starka tillsammans och Butiken är scenen.

Följande kompetens och erfarenhet önskas:

  •          God teknisk kunskap och erfarenhet inom SAP Basis området.
  •          Erfarenhet från drift, förvaltning och support
  •          Kunskap med konfiguration, uppgradering och patchning
  •          Kommunicerar flytande på svenska och engelska

Följande kunskaper är meriterande:

  •          Relevant certifiering inom SAP
  •          Ledarerfarenhet 1-5 år
  •          Erfarenhet av ITIL-ramverk

Kontakt och ansökan 
I denna rekrytering samarbetar Axfood med Active Search. För mer information kontakta Patrik Bergquist, Researcher Tel: 070-7959159 Email: patrik@active-search.se