Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

alt

Kontakta oss

Företag
Lagerlings
Ort
Stockholm

Vill du bli Lagerlings nya Stjärnmäklare?


Lagerlings Fastighetsmäkleri grundandes 1947 av Alf Lagerling och firar därmed i år 70årsjubilieum. Lagerlings är specialiserade uteslutande på förmedling av hem på Östermalm och Djurgården om 2 rum och större.

Vi arbetar med stort fokus på vårt område Östermalm och har som ambition att vara det naturliga valet för den som skall sälja en bostad i stadsdelen.  Lagerlings står idag för 1/4 av den totala försäljningsvolymen på Östermalm. År 2016 omsatte Lagerlings bostäder på Östermalm för närmare 3,5 miljarder och har högst omsättning per mäklare av alla mäklarbyråer i Sverige.

Våra kunder ställer höga krav på sitt boende och likaså på sin mäklare.  Hela 70% av våra uppdrag kommer från återkommande kunder eller på rekommendation från tidigare kunder. Det gör att kundvård är vårt allra viktigaste fokus och att vi arbetar mycket målmedvetet med långsiktigt relationsskapande. Vi arbetar i premiumsegmentet där högsta nivå på service är ett av våra viktigaste verktyg.

Vi är måna om vårt varumärke och vårt goda rykte och lägger stora resurser på att understödja varumärket med nyskapande marknadsföring, events och kundvårdande aktiviteter. Vi arbetar brett med marknadsföring av såväl varumärket som försäljningsobjekten. Både i print och i digitala kanaler. Vi satsar även stort på vårt magasin ”Lagerlings Östermalm” samt vår lokala livsstilssajt Östermalm.net.

Vi vill lyfta fram våra viktigaste talanger – våra mäklare dels genom att lyfta fram individen i vår marknadsföring men också genom att skapa bästa möjliga förutsättningar för en trivsam och positiv arbetsmiljö, en gemenskap och tydliga gemensamma mål. Lagerlings startade som ett familjeföretag och vi är måna om den familjära känslan och den goda sammanhållningen. Av det skälet kommer vi aldrig att expandera för mycket utan vill fortsätta vara en tight organisation.


Den mäklare som börjar hos oss kommer att känna sig väl omhändertagen och få stöd genom vårt väl fungerande team. Vårt kreativa team består av två inredningsstylister, en fotograf och en Art Director.  Allt för att du som mäklare skall kunna fokusera på det du gör bäst. Att träffa kunder, sälja bostäder och ta in nya uppdrag.

Vi satsar även starkt på att vara ledande inom förmedling av nyproduktion inom stadsdelen där vi under senaste åren haft förmånen att få arbeta med flera av Stockholms mest exklusiva nyproduktionsprojekt. Här vill vi gärna vara med från början och vara delaktiga i inte bara försäljning utan som rådgivare delta i planering, målgruppsanalys och designarbetet.

Som mäklare hos Lagerlings blir du en viktig del av ett starkt och erfaret team med ett stadigt inflöde av intag. För rätt person finns stora möjligheter inte bara till en god inkomst utan även för en givande och utvecklande arbetsmiljö med högt tempo och en glad och familjär stämning.

Kvalifikationer:

 •          Registrerad mäklare
 •          Minst tre års erfarenhet som fastighetsmäklare
 •          Erfarenhet från försäljning av nybyggnation är meriterande (för en av två roller)
 •          Ett mycket gott rykte i branschen och ett stort eget nätverk är meriterande

 Personlighet:

 •          Hög energi
 •          En vilja att utvecklas
 •          Har ambition att arbeta hårt för att uppnå sina mål
 •          Driven, engagerad och förtroendeingivande
 •          En stark personlighet
 •          Tävlingsinriktad
 •          Välorganiserad och van att driva projekt
 •          Är socialt begåvad och en bra lagspelare

Kontakt och information
För mer information kontakta Josefin Sederlin, Senior Recruitment Consultant på Active Search. Tel: 070-3757659 Email: josefin@active-search.se