Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

alt

Kontakta oss

Företag
IP Only Telecommunications AB
Ort
Stockholm

Försäljningschef Nyproduktion

 Försäljningschef för Nyproduktion & Nationella fastighetsägare till IP-Only

IP-Only är inne i en stark tillväxtfas där de utmanar de traditionella telekomstrukturerna och gör avtryck på Sveriges fiberkarta. Stadsnätsaffären är ett relativt nytt affärsområde inom IP-Only, och med EQT som ägare sedan 2013 har IP-Only på kort tid blivit en nyckelspelare i utvecklingen av fibernätsmarknaden. Nu söker IP-Only en Försäljningschef med ansvar för att bygga upp en långsiktig affär mot området Nyproduktion och Nationella fastighetsägare.

Om tjänsten

I rollen som Försäljningschef kommer du ha det övergripande ansvaret för försäljning och utveckling av Nyproduktion och Nationella fastighetsägare inom IP-Only. Fokus kommer att ligga på att bygga upp och etablera Nyproduktion som en långsiktig affär inom IP-Only samt skapa och utveckla långsiktiga relationer till alla stora byggbolag som bygger villor och privatbostadsfastigheter.

Som Försäljningschef för Nyproduktion & Nationella fastighetsägare ges du mycket eget ansvar och har stora möjligheter att få påverka då du arbetar sammanhållande med att driva och säkerställa utvecklingen av organisation, samarbeten och arbetssätt genom hela bolaget för att kunna bygga en långsiktig affär som kan hantera både försäljning, leverans och support.

Du kommer ansvara för att  bygga upp och leda ett team som arbetar med Nyproduktion för konsument samt att ta förhandla och räkna på affärer och sedan presentera dessa för beslut. Du kommer även arbeta med att strukturera upp arbetssätt för privata och kommunala exploateringsområden tillsammans med Regionorganisationen och Stadsnätschefer.

Erfarenhet

För att passa i rollen som Försäljningschef behöver du framför allt ha erfarenhet av komplext försäljningsarbete, kommersiell utveckling och förhandling. Vi tror att du har en bakgrund inom affärsutveckling och/eller produktutveckling samt har arbetat med att ta fram nya lösningar i samarbete med kunder. Vidare har du vana av projektledning och att driva projekt samt erfarenhet av att leda personal.

Det är meriterande om du har en bakgrund inom både Internet/TV och fastighetstjänster samt har erfarenhet och en förståelse för hur fastighetsbranschen fungerar. Vi ser också gärna att du har en ekonomisk eller teknisk examen bakom dig från högskola eller universitet.

Egenskaper

Som person är du strukturerad och noggrann med en god förståelse för rutiner och uppföljning. Vi söker en strukturerad och noggrann person som har ett stort driv samt en vilja och förmåga att bygga upp en ny affär och utveckla nya koncept. Du är van att arbeta utifrån uppsatta mål och trivs med att bygga och sätta en tydlig struktur. Det är också viktigt att du har en förmåga att förmedla den strukturen till alla delar av ditt team och för att klara det tror vi att du har en positiv attityd men bestämd attityd och att du kan engagera och få med dig människor.

IP-Only strävar alltid efter att sprida sin mission om ett öppet och neutralt fibernät på både ett nationellt och ett regionalt plan, och då du kommer att vara ett ansikte utåt för IP-Only är det viktigt att du har en stor social kompetens och gillar att träffa nya människor och knyta kontakter. Du gillar att ta mycket eget ansvar och tycker det är roligt att få bygga upp en helt ny affär som kommer att ha en stor betydelse för IP-Onlys framtid. Du drivs av att skapa långsiktiga relationer och vill vara med och forma denna spännande utvecklingsresa som IP-Only har framför sig. Sammantaget behärskar du både relationsskapandet och det affärsmässiga och du har förmågan att kombinera dessa två för att på bästa sätt nå IP-Onlys långsiktiga mål.

IP-Onlys erbjudande

IP-Only erbjuder en spännande roll på ett tillväxtbolag som utmanar de traditionella telekomstrukturerna och som sätter sitt avtryck på framtidens kommunikationslösningar. IP-Only är en nyckelspelare i den infrastrukturtransformation som Sverige är mitt inne i, och som Försäljningschef för Nyproduktion och Nationella fastighetsägare är du en viktig kugge i säkra fortsatt lönsamhet och tillväxt.

IP-Only är ett värderingsstyrt bolag som värderar egenskaper som initiativförmåga och engagemang högt, och är du en person föredrar att rita kartan snarare än att följa den så kommer du att trivas på IP-Only!

IP-Only sitter i nya ljusa lokaler precis vid respektive centralstation i Stockholm och Uppsala. Din placeringsort är Stockholm men du förväntas förlägga någon dag per vecka på HQ i Uppsala.

Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar IP-Only med Active Search. För mer information vänligen kontakta Mia Wretborn-Hedberg, Email: mia@active-search.se