Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

alt

Kontakta oss

Företag
ISEC Group AB
Ort
Stockholm

Backend-utvecklare

ISEC Group AB är en ledande tjänsteleverantör inom kapitalförvaltning och tillhandahåller portföljsystem samt outsourcade backoffice- och risktjänster åt över 70 kapitalförvaltare i Norden. I portföljsystemen Secura administreras över 260 fonder med förvaltat kapital om drygt SEK 450 miljarder.

Jobbet!
Som utvecklare på ISEC arbetar du i affärskritiska miljöer inom finansvärlden. Våra system används av banker, fondbolag, värdepappersbolag och kapitalförvaltare i Norden och Luxemburg. Du arbetar i hela kedjan, från kravspecifikation, test, design och implementation till förvaltning och såklart vidareutveckling.

I utvecklingsteamet arbetar vi tillsammans för att nå våra mål i SCRUM team; Vi samarbetar inför inplanerade releaser, vi arbetar med intern kunskapsöverföring och vi har alla ett stort ansvar att leverera kvalité till våra kunder utifrån deras behov. Vi arbetar såklart även självständigt med egen uppgift där vi ansvarar över olika projekt.

Vem är du?Vi söker dig som:

-       Har god kunskap inom Delphi och/eller C#

-       Gillar att koda i en bred lösning med hög prestanda och mycket beräkningar

-       Älskar problemlösning

-       Har erfarenhet av arbete med REST API

För att lyckas i den här rollen tror vi att du har ca 5-7 års erfarenhet av systemutveckling samt en examen från högskola/universitet inom datavetenskap, systemutveckling eller motsvarande.
Det är en stor fördel om du har erfarenhet från bank- och finanssektorn.
Vi tror att du är positiv, initiativrik, prestigelös och noggrann samt att du har ett gediget systemintresse.

Vad kan vi erbjuda dig?

Du erbjuds arbete i ett företag med spännande framtidsutsikter. Här får du möjlighet att i ett nära samarbete med medarbetare och kunder bygga vidare1 på din kompetens. Arbetsmiljön präglas av engagemang och delaktighet. Vi söker dig som vill arbeta med kreativa lösningar i ett framgångsrikt och växande företag!

ISEC förväntar sig att samtliga medarbetare agerar utifrån våra värderingar. Att vara Innovative, Secure, Engaged och Competent i sitt arbetssätt mot såväl kollegor som kund är givet. Alla medarbetare ska verka för en god arbetsmiljö där vi är stöttar, hjälper och respekterar varandra. Att vara en god kamrat och kollega är viktigt för vår trivsel och hälsa men det möjliggör även till vidareutveckling och kompetenshöjning hos varje medarbetare.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar ISEC Group AB med Active Search. För mer information kontakta gärna Veronica Nylund, Researcher, +46738 52 79 63, veronica@active-search.se  

Active Search AB utför rekrytering genom Search & Headhunting med fokus på specialister och ledande positioner, främst inom IT, Telekom, Teknik. Med över 10 års erfarenhet har vi byggt ett stort nätverk av välmeriterade talanger, och kontakter, och kan genom vår flerkanalsstrategi på ett effektivt sätt finna lämpliga kandidater. Vi arbetar i nära dialog för att göra träffsäkra och lyckade rekryteringar, både för kund och kandidat.

http://active-search.se/