Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

alt

Kontakta oss

Företag
ISEC Group AB
Ort
Stockholm

Backend-utvecklare

ISEC Group AB är en ledande tjänsteleverantör inom kapitalförvaltning och tillhandahåller portföljsystem samt outsourcade backoffice- och risktjänster åt över 70 kapitalförvaltare i Norden. I portföljsystemen Secura administreras över 260 fonder med förvaltat kapital om drygt SEK 450 miljarder.

Om tjänsten

Som utvecklare på ISEC arbetar du i affärskritiska miljöer inom finansvärlden. ISEC´s system används av banker, fondbolag, värdepappersbolag och kapitalförvaltare i Norden och Luxemburg. På ISEC arbetar du i hela kedjan, från kravspecifikation, test, design och implementation till förvaltning och såklart vidareutveckling.

I utvecklingsteamet arbetar de tillsammans för att nå de mål som finns i respektive SCRUM team där de; samarbetar inför inplanerade releaser, arbetar med intern kunskapsöverföring och där alla har ett stort ansvar att leverera kvalité till ISEC´s kunder utifrån deras behov. Som medarbetare på ISEC så arbetar man även självständigt med egna uppgifter samt ansvar inom olika projekt.

Vem är du?

För att lyckas i den här rollen tror vi att du har ca 3-5 års erfarenhet av systemutveckling med god kunskap inom Delphi, C# eller annat objektorienterat utvecklingsspråk samt examen från högskola/universitet inom datavetenskap, systemutveckling eller motsvarande. ISEC arbetar med många olika tekniker som MS SQL, DB2, n-tier, REST, MQ och FIX. Att du har ett gediget systemintresse är därmed givet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med REST API och det är meriterande om du har erfarenhet från bank- och finanssektorn.
Vi tror att du är positiv, initiativrik, prestigelös samt att du gillar att koda i en bred lösning med hög prestanda och mycket beräkningar.

Du erbjuds att arbete i ett företag med spännande framtidsutsikter. Med mycket erfarenhet i branschen och en produkt som ligger i framkant kan ISEC erbjuda en utmanande arbetsplats. Du får möjlighet att i ett nära samarbete med medarbetare och kunder bygga vidare på din kompetens och ditt driv för utveckling.
Arbetsmiljön präglas av engagemang och delaktighet. Du blir en del av ett företag som aktivt arbetar för en god arbetsmiljö där man stöttar, hjälper och respekterar varandra. På ISEC jobbar man efter att vara en god kamrat och kollega och ser detta som viktigt för trivsel och hälsa, men det möjliggör även till vidareutveckling och kompetenshöjning hos varje medarbetare. ISEC söker en person som kan bli en del av och leva efter värdeorden, Innovativ, Säker, Engagerad och Kompetent, både i sitt arbetssätt mot kollegor och kunder.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar ISEC Group AB med Active Search. För mer information kontakta gärna Veronica Nylund, Researcher, +46738 52 79 63, veronica@active-search.se  

Active Search AB utför rekrytering genom Search & Headhunting med fokus på specialister och ledande positioner, främst inom IT, Telekom, Teknik. Med över 10 års erfarenhet har vi byggt ett stort nätverk av välmeriterade talanger, och kontakter, och kan genom vår flerkanalsstrategi på ett effektivt sätt finna lämpliga kandidater. Vi arbetar i nära dialog för att göra träffsäkra och lyckade rekryteringar, både för kund och kandidat.

http://active-search.se/