Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

alt

Kontakta oss

Företag
Dustin Group AB
Ort
Stockholm

Erfaren BI-utvecklare

Brinner du för att skapa nytta med hjälp av data och avancerad analys? Tycker du samtidigt att e-handel är spännande och intressant? Då kanske Du är den vi söker när vi utökar vårt BI-team på Dustin.

Vårt BI-team jobbar tätt ihop med affären utifrån agila principer och har alltid värdeskapande som främsta mål. Vi står även inför en spännande resa med införanden av nya plattformar och tjänster som kommer att utveckla vår affär, bland annat inom Big Data och Machine Learning.


Arbetsuppgifter

Som erfaren BI-utvecklare tror vi att du har ett stort intresse för datalager- och beslutsstödslösningar. Du är intresserad av och förstår affärsvärdet i BI och hur rätt data, analys och visualisering bidrar till både bättre affärsbeslut samt en bättre kundupplevelse.

Du kommer att arbeta med att utveckla och optimera ETL, data- och analysmodeller samt visualiseringar. Du arbetar tätt tillsammans med andra intressenter ut mot hela organisationen för att förstå, identifiera och analysera de behov som krävs för att ta affären framåt.

Som BI utvecklare är Du en del av ett skarpt team som är specialiserat på lösningar med Microsoft SQL Server, MS Machine Learning Server och Power BI, men har ett brett nätverk av olika kompetenser runtom i verksamheten. Vi jobbar agilt och teambaserat, men med stort individuellt ansvar och frihet för individen att optimera vår affär.

Du ska även vara beredd på att ta en ledande roll för att stötta olika affärsenheter inom Dustin med hela scopet för BI och Analytics.

Kvalifikationer

-      Vi tror att du har minst fem års erfarenhet och djup kunskap kring Microsoft SQL Server och Microsofts BI-verktyg samt utveckling med SQL/SSIS och ETL.

-      Har du erfarenhet av Data Mining och Machine Learening är det meriterande.

-      Du är resultatorienterad och tycker om att driva förändring.

-      Vidare är du affärsinriktad, analytisk, nyfiken och trivs med att arbeta och lösa problem tillsammans med andra.

-      Vi tror också att du har en väl utvecklad förmåga att beskriva och kommunicera BI till olika målgrupper inom företaget på ett pedagogiskt sätt.

-      Du behärskar både svenska och engelska väl, både i tal och skrift.

Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar Dustin med Active Search. För mer information kontakta gärna Johan Nabavi, Rekryteringskonsult Tel: 070- 961 54 01 Email: johan@active-search.se eller Titus Hessel Welin, Researcher Tel: 076-947 40 05 Email: titus@active-search.se

Active Search AB utför rekrytering genom Search & Headhunting med fokus på specialister och ledande positioner, främst inom IT, Telekom, Teknik. Med över 10 års erfarenhet har vi byggt ett stort nätverk av välmeriterade talanger, och kontakter, och kan genom vår flerkanalsstrategi på ett effektivt sätt finna lämpliga kandidater. Vi arbetar i nära dialog för att göra träffsäkra och lyckade rekryteringar, både för kund och kandidat.

https://active-search.se/