Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

alt

Kontakta oss

Företag
Axfood IT
Ort
Stockholm

Lösningsarkitekt till Axfood

I Axfood ingår kedjorna Hemköp, Willys, Snabbgross och Axfood Närlivs. Bakom butiksscenen finns de koncerngemensamma funktionerna Affärsutveckling, Ekonomi, HR, IT, Kommunikation och Dagab Inköp & Logistik. Axfood har cirka 20 procents marknadsandel av dagligvaruhandeln i Sverige. Axfood omsätter 41 miljarder (2015) och är noterat på Nasdaq Stockholm ABs Large Cap-lista. Delar du vår passion för mat och människor? Ta chansen och sök tjänsten redan idag!

 

Axfood söker nu ytterligare en Lösningsarkitekt till deras nya innovationsgrupp Strategi, Innovation och Arkitektur. Avdelningen ligger nära IT-ledningen och du kommer vara en nyckelspelare i Axfoods framtida satsningar. Här får du tillsammans med ditt team driva strategiska frågor och teknisk innovation i nya spännande projekt och uppdrag.

Det händer på mycket på Axfood IT och här kommer du bli involverad i flera olika roliga och spännande projekt som ligger i framkant. Har du en passion för mat och trivs i en dynamisk miljö så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag! Axfoods kontor ligger på Torsplan i Stockholm.

I rollen som Lösningsarkitekt

Vi tror att du arbetat i 5+ år i olika IT-roller och har din bakgrund antingen som systemutvecklare som utvecklats till ett större lösningsansvar, eller så har du arbetat som affärsanalytiker/kravanalytiker och designat mer och mer IT-lösningar.

I din roll kommer du arbeta brett både med att föra en dialog kring djupa tekniska sammanhang, såväl som att förstå affärsprocesser och vad som driver värde hos Axfood. Ett stort plus är om du har erfarenhet från detaljhandel och gärna med segmentet mat. På Axfood jobbar man med både SAP och AWS-lösningar och det är meriterande om du erfarenhet inom det.

Vi söker dig som är en:

  • Strukturerad lösningsarkitekt, analytiker/designer, med ett starkt leveransdriv. 
  • Du kan analysera och designa övergripande processer och systemflöden ner till detaljerade specifikationer för vissa utvecklingsområden.
  • Självgående i din roll samt en förmåga att hantera parallella uppgifter. 
  • God kommunikationsförmåga tal/skrift.
  • Kännedom om och eventuellt tillämpat några arkitekturramverk.


Axfood IT erbjuder dig:

  • Delta spännande vidareutvecklings- och nyutvecklingsuppdrag och projekt. 
  • Får driva och ansvara för analys, design och framtagande av lösningsförslag.
  • Vidareutveckla övergripande arkitekturprinciper.
  • Du får jobba med framåtskridande projekt och vara med i innovativa projekt.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar Axfood IT med Active Search. För mer information kontakta gärna Ulrika Eklund, Rekryteringskonsult Tel: 070- 842 7130 Email: ulrika@active-search.se eller Titus Hessel Welin, Researcher Tel: +46769474005 Email: titus@active-search.se.

Active Search AB utför rekrytering genom Search & Headhunting med fokus på specialister och ledande positioner, främst inom IT, Telekom, Teknik. Med över 10 års erfarenhet har vi byggt ett stort nätverk av välmeriterade talanger, och kontakter, och kan genom vår flerkanalsstrategi på ett effektivt sätt finna lämpliga kandidater. Vi arbetar i nära dialog för att göra träffsäkra och lyckade rekryteringar, både för kund och kandidat.

http://active-search.se/