Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

alt

Kontakta oss

Företag
Axfood IT
Ort
Stockholm

Axfood IT söker en Lösningsarkitekt

I Axfood ingår kedjorna Hemköp, Willys, Snabbgross och Axfood Närlivs. Bakom butiksscenen finns de koncerngemensamma funktionerna Affärsutveckling, Ekonomi, HR, IT, Kommunikation och Dagab Inköp & Logistik. Axfood har cirka 20 procents marknadsandel av dagligvaruhandeln i Sverige. Axfood omsätter över 43 (2016) miljarder och är noterat på Nasdaq Stockholm ABs Large Cap-lista. Delar du vår passion för mat och människor? Läs mer om oss på www.axfood.se/jobb

Om Axfood IT
Axfood IT utvecklar, förvaltar och tillhandahåller både egenutvecklade system och standardsystem till alla bolag inom Axfoodkoncernen. På Axfood IT arbetar man mycket nära verksamheten och är därmed en stark samarbetspartner med stor verksamhetskompetens. Axfood IT har en stark position inom IT med utveckling enligt såväl agila metoder, diverse applikationsservers, molnlösningar i AWS samt ett stort antal SAP back-end system. Avdelningen Koncerngemensamma system som rollen ingår i består av ett kunnigt och engagerat team som ansvarar för fyra huvudprocesser; HR, Ekonomi, Kommunikation och IT.

Om tjänsten
I denna roll kommer du att tillsammans med dina kollegor förvalta, vidareutveckla och nyutveckla lösningar samt projekt. Du kommer att få dokumentera och konkretisera dina lösningsförslag på ett sätt som fungerar på både en styrgruppsnivå samt som underlag till ett utvecklingsteam. Du kommer att föra en dialog kring djupa tekniska sammanhang samt att bygga en förståelse för Axfood ITs affärsprocesser.

I rollen kommer du bland annat att få:
- Driva och ansvara för analys, design och framtagande av lösningsförslag.
- Vidareutveckla övergripande arkitekturprinciper.
- Analysera och designa övergripande processer samt systemflöden ner till detaljerade specifikationer för vissa utvecklingsområden.

Din bakgrund
Du har flerårig erfarenhet som lösningsarkitekt inom SAP och har en stor förståelse för ekonomiflöden. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som applikationskonsult eller systemförvaltare inom finans och du har kunskap från retailbranschen. Erfarenhet av SAP FI/CO samt SAP Retail är ett krav. Det är meriterande om du har följande kompetens: SAP SD, SAP MM, SAP Vendor and Customer Management, SAP BW, Supply Chain Management, SAP PI, SAP IH, ABAP, Hogia.


Vem är du?
Du är en initiativtagande och drivande person som har en god kommunikativ förmåga. I din kommunikation är du öppen, rak och tydlig.
Vi tror att du är prestigelös och är en god lyssnare eftersom att det kommer att krävas att du kan lyssna in och förstå många olika aspekter. Du är lösningsorienterad och skulle beskriva dig själv som välstrukturerad, noggrann och analytisk. Att samarbeta tillsammans med dina kollegor mot gemensamma mål är en självklarhet för dig.
Du besitter en instinkt och ett driv som gör dig till en ”doer”.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar Axfood IT med Active Search. För mer information kontakta gärna Ulrika Eklund, Rekryteringskonsult Tel: 070- 842 7130 Email: ulrika@active-search.se eller Titus Hessel Welin, Researcher Tel: +46769474005 Email: titus@active-search.se.

Active Search AB utför rekrytering genom Search & Headhunting med fokus på specialister och ledande positioner, främst inom IT, Telekom, Teknik. Med över 10 års erfarenhet har vi byggt ett stort nätverk av välmeriterade talanger, och kontakter, och kan genom vår flerkanalsstrategi på ett effektivt sätt finna lämpliga kandidater. Vi arbetar i nära dialog för att göra träffsäkra och lyckade rekryteringar, både för kund och kandidat.

http://active-search.se/