Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

Företag
Combitech AB
Ort
Stockholm

Konsultenhetschef för enheten Governance, Risk and Compliance

Drivs du av att göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle?
På Combitech erbjuder vi utmaningar i utvecklingens absoluta framkant, plus ovanligt trygga anställningsvillkor och trevlig företagskultur.
Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig. 

Just nu söker vi en Konsultenhetschef för enheten Governance, Risk and Compliance.

Vi söker dig som vill ha ett av de mest spännande arbetena inom informationssäkerhet.
Vi söker en Gruppchef för 18 konsulter där majoriteten sitter i Stockholm, men även i Malmö, Växjö och Sundsvall.

För att fortsätta driva Combitechs verksamhet framåt söker vi dig med erfarenhet av att leda personal gärna konsulter. Dina tidigare erfarenheter bör ha varit inom informationssäkerhet, antingen som konsultchef eller konsult.

I rollen som Konsultenhetschef ingår att personalleda, resursplanera, stödja, motivera konsulterna och följa upp projekten. Konsulterna arbetar bl.a. med införande av ledningssystem för informationssäkerhet, kontinuitetsplanering, GDPR och PCI Compliance samt riskhantering. En del av verksamheten är säkerhetsarkitektur med koppling till både verksamhet och teknik.

Du har ett helhetsansvar för erbjudande, leveranser, konsulter samt affärer. Tillsammans med resultatenhetschefen kommer du att arbeta med enhetens strategiska utveckling och affärsutveckling.

Vi söker dig med bakgrund och erfarenhet inom området informationssäkerhet.
Du har lätt för att skapa relationer med människor inom hela organisationen och tycker det är utvecklande att motivera andra. Du är samarbetsinriktad, lyhörd och engagerad i dina konsulters uppdrag.

Du är en person med

-      en vilja att utveckla och stötta din personal.

-      kompetens inom informationssäkerhet.

-      ett affärssinne och intresse för området.

-      energi & kreativitet som bidrar till dina kollegor.

-      behärskar svenska och engelska i både skrift och tal.

Vi erbjuder
En företagskultur som uppmuntrar dig att utvecklas både personligt och professionellt. Här finns ett högt engagemang bland dina kollegor och stor kompetens inom de egna väggarna. 

Du kommer att få vara med på enhetens spännande resa när de expanderar verksamheten med såväl personal- och omsättningsmässigt som affärsmässigt.
Utöver spännande och utvecklande uppdrag erbjuder Combitech anställningstrygghet och förmåner i nivå med andra branscher.
Combitech GROW, deras forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, är unikt och ingår som en naturlig del i din anställning.
Du får tillsammans med dina kollegor växa i en kultur där personlig utveckling, balans i livet och ett kreativt förhållningssätt till problemlösning uppmuntras.

Kom och gör skillnad
Combitech är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart till dina utvecklingsmöjligheter. I Combitech är 1900 medarbetare som tror på framtiden och drivs av missionen att skapa hållbar nytta för människor, verksamheter och samhälle. Som medarbetare på Combitech växer vi tillsammans i en kultur där vi uppmuntrar personlig utveckling, balans i livet och ett kreativt förhållningssätt till problemlösning. Vi sammanfattar det i vår mission: Technology with a purpose. 

Kontakt och Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Combitech med Active Search. För mer information kontakta
Titus Hessel Welin, Researcher Tel: +46769474005 Email: titus@active-search.se

Active Search AB utför rekrytering inom Search & Headhunting med fokus på specialister och ledande positioner, främst inom IT. Med över 10 års erfarenhet har vi byggt ett stort nätverk av välmeriterade talanger, och kontakter, och kan genom vår flerkanalsstrategi på ett effektivt sätt finna lämpliga kandidater. Vi arbetar i nära dialog för att göra träffsäkra och lyckade rekryteringar, både för kund och kandidat.