Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

Företag
Billerudkorsnäs Sweden AB
Ort

Datacenter & Network IT-specialist till BillerudKorsnäs

BillerudKorsnäs är ledande inom förnybart förpackningsmaterial. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. För oss är mångfald och inkludering viktigt för att lyfta våra medarbetares olika idéer och erfarenheter. Det ger oss nya perspektiv och utmanar vårt tankesätt. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer – vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Om rollen
BillerudKorsnäs växer och söker nu en Datacenter & Network IT-specialist som ska sitta på ett av bruken i Gävle, Frövi, Karlsborg, Skärblacka eller Grums. Oavsett vilken ort du utgår ifrån kommer du att ingå i ett drivet och härligt team som består av 14 duktiga kollegor som är placerade på de olika orterna. Du kommer att få mycket eget ansvar i en bred och spännande roll med omväxlande arbetsuppgifter som inkluderar omvärldsbevakning, leda samt ingå i olika projekt, designa, hantera avtal och licenser. Dina huvudsakliga uppgifter i rollen ligger i att säkerställa en stabil drift samtidig som du och dina kollegor driver ständiga förbättringar på området som går i linje med BillerudKorsnäs strategiska riktning. I din roll kommer du att arbeta med drift, förvaltning och vara en stor del i att driva vidareutvecklingen för att optimera monitoreringslösningar samt automatiserade IT-leveranser. Du kommer att ha mycket kontaktytor både internt och externt och du och dina kollegor rapporterar till BillerudKorsnäs IT Manager för Datacenter & Network.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du som söker har högskoleutbildning inom IT-området, gärna med fokus på drift och infrastruktur, och/eller motsvarande dokumenterad utbildning, kompetens eller erfarenhet. För att lyckas i den här rollen tror vi att du har minst 3-5 års erfarenhet av liknande arbete. Körkortsbehörighet B samt goda kunskaper i svenska och engelska (både tal och skrift) är ett krav.

Vidare ser vi följande erfarenhet och kunskap av:

- Scriptspråk, gärna Powershell eller motsvarande.

- Designa och integrera större monitoreringslösningar, gärna Orion från Solarwinds eller motsvarande.

- Automatisering av IT-drift.

- Tjänstebaserad IT-leverans och tjänstekataloger (ITIL). 

Vem är du?
Arbetet som Datacenter & Network specialisthos BillerudKorsnäs förutsätter att du besitter en god förmåga att självständigt driva aktiviteter samtidigt som du trivs att arbeta i team. I rollen kommer du att ha mycket kontakt med både interna och externa kontakter, vilket gör det viktigt att du har en god förmåga att kommunicera, knyta kontakter och samarbeta med andra människor. För att vara framgångsrik i rollen krävs att du är ansvarsfull, strukturerad, samt duktig på att motivera och utveckla dina idéer. 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar BillerudKorsnäs med Active Search. För mer information kontakta gärna Ulrika Eklund, Rekryteringskonsult Tel: 070- 842 7130 Email: ulrika@active-search.se eller Titus Hessel Welin, Researcher Tel: +46769474005 Email: titus@active-search.se.  

Active Search AB utför rekrytering inom Search & Headhunting med fokus på specialister och ledande positioner, främst inom IT. Med över 10 års erfarenhet har vi byggt ett stort nätverk av välmeriterade talanger, och kontakter, och kan genom vår flerkanalsstrategi på ett effektivt sätt finna lämpliga kandidater. Vi arbetar i nära dialog för att göra träffsäkra och lyckade rekryteringar, både för kund och kandidat.