Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

alt

Kontakta oss

Företag
Bankgirot
Ort
Stockholm

Senior projektledare till Bankgirot

Bankgirot är Sveriges mest erfarna fintechbolag. Bankgirot är ett svenskt clearinghus som levererat marknadsledande finansiell infrastruktur och tjänster till banker, betalningsinstitut och företag sedan 1959. Genom både väletablerade och innovativa lösningar säkrar Bankgirot varje dag 5 miljoner betalningar på 60 miljarder kronor. När du får in lönen på kontot, swishar kollegan för lunchen eller betalar en e-faktura är det Bankgirot som ser till att pengarna kommer dit de ska. Bankgirots verksamhet fokuseras kring tre erbjudanden; clearing och avveckling, betaltjänster samt informations- och säkerhetstjänster. Bankgirot bedriver verksamhet med tillstånd av Finansinspektionen under tillsyn av Riksbanken.

Vi söker nu en Senior Projektledare

För att fortsätta driva Bankgirots utveckling framåt söker vi en senior Projektledare med cirka 4-6 års erfarenhet av att leda projekt. Flera av dina projekt bör ha varit tekniknära, till exempel kring drift och infrastruktur, och/eller haft leveranser inom affärsutveckling.

I rollen som projektledare ingår att bemanna, driva, kvalitetssäkra, leverera och följa upp projekten från projektdirektiv till projektavslut. Projektteamet du jobbar i är en del av projektkontoret som består av cirka 10 personer.

Vi söker dig som har lätt för att skapa relationer med människor inom hela organisationen och tycker det är roligt och utvecklande att motivera andra. Du är samarbetsinriktad, lyhörd, prestigelös och pedagogisk.

Du är en person med

  • ett starkt driv, som är målinriktad och vågar fatta beslut.
  • relevant högskole- eller universitetsutbildning eller motsvarande.
  • system-teknisk bakgrund.
  • har jobbat enligt flera projektmodeller. Kunskaper i Praktisk Projektstyrning (PPS) och certifiering till exempel enligt IPMA är meriterande.
  • behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi erbjuder
Här möts du av högt engagemang bland dina kollegor & medarbetare, stora utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar. Bankgirot är en innovativ miljö som bidrar till att skapa kundnytta i alla lägen. Vi jobbar aktivt för att ge dig de bästa förutsättningarna för att lyckas i dina kundleveranser. Du rapporterar till chefen för gruppen Projektledning. Sedan maj 2017 sitter vi i nya fräscha lokaler i Marievik, Liljeholmen.

Om Bankgirot
Bankgirot är experter på betalningar och vi levererar innovativa tjänster i form av finansiell infrastruktur till banker, betalningsinstitut och företag. Vi startade redan 1959 vilket gör oss till Sveriges mest erfarna fintech-bolag. Idag är vi ungefär 250 medarbetare. Bankgirot ägs av SEB, Swedbank, Handelsbanken, Nordea, Danske Bank, Skandiabanken och Länsförsäkringar Bank.

Projektkontoret har som ansvar att leverera Bankgirots projekt, mindre utvecklingsärenden och anslutningar samt se att det finns verktyg för att stödja projekten.

Ansökan
För mer information om tjänsten, kontakta vår rekryteringspartner Active Search AB. Du når Mia Wretborn-Hedberg på telefon 0707273500 eller maila mia@active-search.se

Bakgrundskontroll ingår i rekryteringsprocessen.

Ansök genom att skicka in CV och personligt brev så snart som möjligtUrvalsprocessen pågår löpande.