Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

Företag
Movestic Livförsäkring
Ort
Stockholm

Är du Movestics nya ledare för BI enheten?

Movestic Liv och Pension erbjuder ett fullt sortiment av sparprodukter och försäkringar för trygghet. Vårt mål är att erbjuda marknadens bästa fonder och förvaltningstjänster till våra sparare. Movestics kunder har därför, år efter år, fått en avkastning på sitt sparkapital som legat i topp i branschen. Med våra trygghetsförsäkringar erbjuder vi också ett skydd om det som inte får hända ändå skulle inträffa.
Movestic har sedan starten 2000 vuxit från noll i förvaltat kapital till över 30 miljarder SEK och till en portfölj om 500 000 försäkringar genom att utmana branschen med entreprenörskap och affärsmässighet. Nu står vi inför nästa utmaning - att omfamna och leda den digitala förvandlingen i branschen med utgångspunkt i kundens behov och framtida förväntningar.
Vi vill nu stärka vårt team med fler drivna medarbetare, specialister, projektledare och chefer i olika roller, som vill vara med på vår spännande digitaliserings- och förändringsresa.

NU SÖKER VI VÅR NYA LEDARE FÖR BI-ENHETEN
Är du en ledare och mångfacetterad BI-arkitekt/utvecklare? Då erbjuder vi en spännande och utvecklande tjänst till vår nyetablerade BI-enhet.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?
Du kommer att leda en nyetablerad BI-enhet med uppgift att vidareutveckla Movestics företagsgemensamma datalager. Vi använder oss uteslutande av Microsofts BI-stack och då vi är ett mindre och snabbrörligt företag kommer du att ges möjlighet att arbeta med hela skalan från arkitektur och back-end, via ETL, fram till rapportmodellering.
BI-enheten är en del av Movestics satsning på framtidens affärsmodeller där datadriven insikt är en förutsättning för att lyckas. Du kommer tillsammans med kollegor inom Finans, IT och CRM driva arbetet mot en informationsstruktur i världsklass. Du kommer att leda BI teamet, som idag består av två personer, och ha fullt personalansvar. Du rapporterar till chefen för Transformation.

VEM SÖKER VI?
Du har minst ett par års erfarenhet av att arbeta med komplexa datalager, inklusive koncept, modellering och design. Du har förmågan att växla mellan tekniska och mer strategiska diskussioner. Rollen kräver djupa kunskaper om utveckling inom MS SQL Server, i första hand T-SQL och SSIS, men även utveckling av modeller i SSAS (Tabular). Du behöver också kunskap om prestandaoptimering och enhetstestning i SQL Server t ex tSQLt.
Erfarenheter av Visual Studio/Data Tools, GIT, Jira, Confluence eller motsvarande verktyg är också meriterande. Vi ser också gärna att du har kunskaper om programmering i C# och automatiseringramverk, t.ex. BIML.
Det är även meriterande med erfarenheter av ledarskap.

PERSONLIGA EGENSKAPER
Vi söker dig som är ambitiös och självgående. Rollen innebär ett nära samarbete med många delar inom Movestic och en god förmåga att bygga relationer och förtroende är avgörande. Det är också viktigt att kunna balansera affärens behov mot krav på långsiktig arkitektur och robusthet. Kvalitet, kompetens och förändringsvilja är viktiga inslag i vår företagskultur likväl som förmågan att omvandla beslut och planer till handling. Här kommer du vara en del av ett kunnigt och nybildat team med möjlighet att vara med och påverka från början!

HUR MAN SÖKER
I den här rekryteringen tar vi hjälp av Active Search AB. Du är välkommen att skicka din ansökan via mail till linnea@active-search.se, eller om du har frågor om tjänstens innehåll, kontakta Linnea Målsäter på telefon 073-8527961. Vi hanterar ansökningar löpande.
Välkommen med din ansökan!