Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

Företag
SunGard AS
Ort
Stockholm

Är du Sungards nya Inside Sales Account Manager?

 Är du Sungards nya Inside Sales Account Manager? 

Sungard Availability Services tillhandahåller moln-, drift- och återställningstjänster för affärskritiska system och data som hjälper företag att nå sina affärsmål och skapa tillgänglighet i alla situationer.

Sungard AS erbjuder en infrastruktur av världsklass i Sverige via tre moderna, certifierade och miljövänliga datacenters. Tjänsteportföljen är baserad på över 35 års expertis och innehåller Privata och publika cloud, colocation och Online backup och Disaster Recovery som tjänst (DRaaS). Sungard AS designar, bygger och driver affärskritiska IT-tjänster som hjälper kunderna att hantera komplexa IT-miljöer och skapa hög anpassningsförmåga samt redundans och tillgänglighet. 

Sungard Availability Services omsätter cirka 10 miljarder SEK och har över 7000 kunder och 3 000 medarbetare i USA, Europa och Asien. I Sverige arbetar 25 personer. Tjänsten som Inside Sales Account Manager är placerad på Stockholmskontorets trevliga lokaler på Gärdet. Sungard är ett mycket lönsamt företag med nöjda medarbetare. Bland annat så är de utnämnda som en av Sveriges bästa arbetsplatser via utmärkelsen Great Place To Work 2014, 2015 och 2016.  

 

Rollen som Inside Sales Account Manager  

Sungard söker nu en driven, målinriktad och relationsskapande innesäljare som skall ta ansvar för befintliga kunder. Det är ca 100 lite mindre företag som man sköter.

Du ska arbeta med att förvalta och stötta kunder genom att både se till så att deras dagliga tjänst från Sungard levereras och upprätthålls men även att nya behov identifieras och tillfredsställs. Ett personligt möte sker en gång per år med varje kund och i övrigt så sker telefonkontakt med de befintliga kunderna. Under de personliga mötena går man igenom kundens nuläge, vart man är på väg och hur framtida behov ser ut.

Rollen innebär stort eget ansvar och det kräver att du har stort eget driv samt en stor initiativförmåga.  Det är viktigt att du trivs med telefonen som arbetsredskap.
 
Sungard söker dig  

Till denna roll så krävs det att du är en framgångsrik säljare som arbetat med försäljning B2B. Vi tror att du har ett tekniskt intresse och intresserad av att lära dig mer om IT. Vi söker dig med ordningssinne och struktur. Tjänsten innebär även en del administration. Att du är bekväm och behärskar kundkontakten både över telefon samt i personliga möten är ett krav.   

Personliga egenskaper 
Som person är du prestigelös, strukturerad och noggrann.

Vi söker någon som är  social som person och som tycker om att interagera med såväl kollegor som kunder. Du är alltid noggrann och metodisk. Du har troligen ett brinnande personligt intresse för teknik och IT i allmänhet. Vi ser även gärna att du trivs med  nätverkande samt en stark kommunikativ förmåga. 

Sungard erbjuder dig  

Som medarbetare på Sungard erbjuds du en inspirerande och driven arbetsplats där kollegor stöttar och motiverar varandra. Du erbjuds en arbetsplats som värdesätter dig som kollega och som satsar mycket sin personal. Man inleder t.ex med en introduktionsutbildning som är förlagd under en vecka i USA och efter det, ett arbete där du själv får vara med och påverka och styra själv.  

Kontakt och ansökan  
I denna rekrytering samarbetar Sungard AS med Active Search. För mer information kontakta Mia Wretborn-Hedberg Rekryteringskonsult Tel: 070-727 35 00. Email: mia@active-search.se, eller Linnea Målsäter, Researcher Tel: 0738 52 79 63 Email: linnea@active-search.se