Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

Företag
IP-Only
Ort
Stockholm

Produktchef Digitalisering & Teknisk utveckling till IP-Only

IP-Only är telekomutmanaren som digitaliserar hela Sverige och de älskar det fria och öppna internet. Deras passion är såväl tekniken som de människor som utgör organisationen. IP-Only levererar personlig och nära service till sina kunder och som medarbetare blir du sedd samt får möjligheten att påverka. I dagsläget utgör företaget ca 500 medarbetare med huvudkontor i Uppsala.

IP-Only är inne i en mycket expansiv fas där de växer och bygger stadsnät runt om i hela Sverige. Till deras Stadsnätsaffär söker de nu en kreativ och strukturerad person som vill vara med och driva produktavdelningens intressen och tekniska kravställning av nya processer och affärssystem. Tjänsten är placerad i ljusa lokaler i närheten av Stockholms Centralstation.

På IP-Only brinner de för att alla ska få ta del av och bidra till den digitala världen på samma villkor, och de är stolta över att få leverera infrastrukturen som gör det möjligt! De verkar i en snabbfotad miljö med mycket framåtanda och engagemang, där du som individ får förtroende och möjlighet att direkt bidra till den fortsatta tillväxten. IP-Onlys medarbetare finns från Malmö i syd till Kalix i norr men med ledning placerad i Uppsala och Stockholm.

Om tjänsten

Som Produktchef över Digitalisering & Teknisk utveckling är du ansvarig för den digitala utvecklingen i IP-Onlys Stadsnätsaffär. Detta innebär att det är du som driver den digitala och systemmässiga utvecklingen av produkter, system och processer, från idé till färdigställande. I förlängningen innebär detta att du säkerställer realiserandet av IP-Onlys erbjudanden ut mot kund, en bra kundupplevelse samt att de medarbetare som du samarbetar med har rätt verktyg att jobba med!

Konkret ansvarar du bland annat för att:

  • Driva och realisera IP-Onlys vision och roadmap av nya affärssystem och tekniska verktyg.
  • Identifiera och driva förbättringsarbeten för att säkerställa kostnadseffektiva lösningar för en automatiserad kunddialog och en kundupplevelse i världsklass.
  • It-kravställning samt koordinering och prioritering av backlog.

Du kommer att tillhöra gruppen ’’Produktledning – Konsument’’ som har det övergripande ansvaret för utveckling och kommersiell styrning av Stadsnätsaffären. I gruppen ingår två kommersiellt ansvariga för produktområdena Villa respektive Flerbostadshus, vilka du kommer att samarbeta tätt med i utvecklandet av processer och övergripande rutiner inom respektive produktområde

Vem är du?

Vi tror att du har en ekonomisk eller teknisk utbildning från högskola eller universitet. Du har jobbat med digital och systemmässig utveckling samt innehar erfarenhet av teknisk produktutveckling samt kravställning av tekniska plattformar och system, utifrån ett kundperspektiv. Tidigare erfarenhet från telekom, online eller media är meriterande. Även erfarenhet av projektledning, förändringsarbete och uppföljning ses som mycket positivt.

Som person har du har en förmåga att jobba både självständigt och i team och du jobbar ambitiöst mot uppsatta mål. Du är en kreativ, engagerad och initiativrik kollega som har ett teknikintresse vilket kan hjälpa till att identifiera de systemlösningarna som kan utveckla vår affär.

I denna roll kommer du att ha en nyckelroll i företaget vilket betyder att en förmåga att lösa problem samt att visualisera och utvärdera lösningar på frågeställningar blir viktigt. Det önskas därför också att du är kommunikativ och kan översätt kommersiella idéer och krav till funktionella lösningar. I gengäld får du arbeta i en inspirerande och ambitiös miljö där trevliga kollegor samarbetar med dig mot att förverkliga framtidens telekomsatsning.

Kontakt och Ansökan
I denna rekrytering samarbetar IP-Only med Active Search. För mer information kontakta Mia Wretborn Hedberg, Rekryteringskonsult, 0707 273 500, mia@active-search.se eller Linnea Målsäter, Researcher, 0738 527 961, linnea@active-search.se